GY-HM890

Camera de umar sau de studio cu inregistrare HD/SD pentru aplicatii de studio, productie video si aplicatii live.

GY-HM890 pastreaza capabilitatile camerei GY-HM850 avand urmatoarele echipari suplimentare:

- terminal de conexiune pentru docarea adaptoarelor de studio (parte a canalelor de camera).Se poate opta pentru canal de camera cu cablu multicore sau canal de camera cu fibra optica (militara sau cu tele-alimentare). Docarea se face direct pe camera fara cabluri de conexiune.
- intrare externa HD/SD-SDI pentru inregistrare

La inregistrare camera utilizeaza codec-urile H.264, AVCHD, MPEG2 Long GOP si genereaza fisiere in formate native NLE: MOV, MP4 MTS si MXF.

Conectivitatea in IP se realizeaza utilizand un port USB host la care se pot conecta: adaptor Wi-fi, adaptor RJ45 sau dongle 3G sau 4G.

Datorita echiparii cu 2 codec-uri care pot lucra independent, streaming-ul este efectuat in interiorul camerei fiind necerar numai unul din dispozitivele periferice mentionate mai sus pentru realizarea conectivitatii in retelele IP.

In cazul efectuarii streaming-ului prin retele fara banda garantata (ex. retelele 3G si 4G), camera poate utiliza tehnologuia Zixi pentru asigurarea unei receptii lipsita de artefacte (rezilienta la pierderea de pachete IP in tehnologia Zixi fiind de pana la 30% in comparatie cu protocoalele TCP/IP care au o rezilienta maxima de 0.2-0.3%).

 

Pentru mai multe detalii consultati sectiunile de mai sus.